Перед сезоном: окупанти в Криму зробили шокуюче зізнання
Категорія
Україна
Дата публікації

Перед сезоном: окупанти в Криму зробили шокуюче зізнання

Перед сезоном: окупанти в Криму зробили шокуюче зізнання
Джерело:  Meduza

За більш ніж  два роки, які пройшли з моменту анексії Криму Росією, на півострові не реалізували жодного проекту з розвитку туристичної інфраструктури.


Про це заявив заступник глави Федерального агентства по туризму Росії Олексій Конюшков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Медузу.


"Змушений констатувати, що за два роки я не почув і не побачив реальних проектів. Скажіть, які готелі були відкриті або що ще зроблено? Поки ми в стані очікування. Поки у нас не буде гідних місць розміщення, відповідно, будемо стикатися з проблемами" , - розповів Конюшков.


Перший заступник комітету Ради Федерації з економічної політики Сергій Калашников підкреслив, що також не бачить результатів роботи по організації цілорічного курорту, і взагалі будь-яких помітних змін у розвитку санаторно-курортної галузі півострова.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  росіяни не готові переорієнтуватися на "внутрішній" туризм і відпочинок в Криму через відсутність розвиненої інфраструктури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?