Передвиборчий штаб Собчак відчутно порідшав
Категорія
Світ
Дата публікації

Передвиборчий штаб Собчак відчутно порідшав

Передвиборчий штаб Собчак відчутно порідшав
Джерело:  РІА Новини

Передвиборний штаб Ксенії Собчак, яка в 2018 році має намір балотуватися на виборах президента Росії, покинуло більше половини людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: У Росії ще одна ведуча має намір балотуватися в президенти

Відзначається, що зі штабу разом зі своєю командою пішов політтехнолог Олексій Ситников, який повинен був бути відповідальним за роботу з волонтерами та збір підписів. Його команда складала близько 2/3 всього штабу телеведучої.

Варто зауважити, що представниця Собчак Ксенія Чудінова не стала називати причини звільнення Ситникова, однак, заявила, що у них дружний колектив однодумців, і "розколу" вона не бачить.

Пізніше сам Ситников заявив РБК, що передвиборна кампанія Собчак "придумана на коліні", її команда тільки формується, немає достатнього фінансування, через що йому за власні гроші довелося знімати офіс, а в самому штабі "навіть принтера немає".

Як повідомляв ONLINE.UA, Ксенія Собчак заявила про намір вступити в президентську гонку в Росії 18 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?