Передвоєнна ситуація - в Росії виступили з гучною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Передвоєнна ситуація - в Росії виступили з гучною заявою

Передвоєнна ситуація - в Росії виступили з гучною заявою
Джерело:  online.ua

У Росії щодня виступають з резонансними заявами, намагаючись за ними завуалювати військову агресію Кремля проти багатьох країн світу. На цей раз в команді президента Росії Володимира Путіна вирішили відвернути увагу всього світу від подій в Білорусі та військової допомоги цій країні на конфлікт між США і Китаєм. Керівник Експертної ради російсько-китайського комітету дружби, миру і розвитку Юрій Тавровський вважає, що відносини між Китаєм і США нагадують передвоєнні, і в цьому, на його думку, винна саме адміністрація Дональда Трампа, а не Пекін. Експерт висловив невдоволення тим, що Трамп намагається витіснити з віртуальних просторів Америки додаток TikTok, а з ринку продукцію концерну Alibaba. Своїм думку Тавровський поділився з росзМІ, передає ONLINE.UA.

"Днями Трамп пригрозив прибрати з американського ринку китайський знаменитий концерн торгівлі Alibaba. Неабияка боротьба йде з китайськими споживчими товарами, з електронікою. Всесвітній фронт розгорнуть проти технології 5G і концерну Huawei. Вірусна пандемія, яка насправді нагадує "іспанку", прийшла з Америки, і СНІД, іменуються не інакше як "уханьська" або "китайська. Все це дійсно нагадує якесь передвоєнний стан", - заявив Тавровський.

Як відомо, TikTok хочуть дійсно заблокувати на території США. 6 серпня президент Трамп підписав два виконавчих укази, що забороняють проведення будь-яких угод з власником додатка, компанією ByteDance, і з власником соцмережі WeChat, компанією Tencent, розробленими китайськими корпораціями. У Вашингтоні вважають, що кожен з цих додатків загрожує національній безпеці, зовнішній політиці та економіці США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії виправдалися за введені військових до Грузії. У Кремлі заявили, що на цей крок пішли через оголошення війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?