Перегодували: У Росії впав інтерес до Другої світової, мережа іронізує
Категорія
Світ
Дата публікації

Перегодували: У Росії впав інтерес до Другої світової, мережа іронізує

Перегодували: У Росії впав інтерес до Другої світової, мережа іронізує

У Росії помітно впав інтерес до подій Великої вітчизняної війни, яка займає значне місце в російській пропаганді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
Читайте також: Діди зігувалі: конфуз пропагандистів у Росії став хітом мережі, опубліковано фото
Видання повідомило про дані, отримані за результатами соціологічного опитування, яке проводилося компанією "Левада-Центр" в РФ.
"Як і раніше найбільш "особливий, підвищений інтерес" у респондентів викликає Велика Вітчизняна війна. Але якщо в липні 2008 року до цього періоду увагу проявляли більше половини респондентів (55%), то в березні 2017 року - всього 38% (опитувань по цій темі між 2008 і 2017 роками у "Левади" не було), - говориться у повідомленні.
Зменшення інтересу росіян спостерігається і по відношенню до інших історичних періодів - "петровської епохи" (17-18-е століття), Стародавньої Русі, а також до "Срібного століття" (початок 20-го століття). При цьому більше громадяни РФ стали цікавитися "брежнєвською епохою" (1960-70-ті роки).
У мережі бурхливо обговорюють дані соціологів.





Як повідомляв ONLINE.UA,  у Росії оприлюднили архівні документи, згідно з якими, диктатор Йосип Сталін після нападу Німеччини на СРСР і початку так званої Великої Вітчизняної війни був готовий пожертвувати Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?