Переговори по Донбасу: Росія просуває підступну вимогу
Категорія
Світ
Дата публікації

Переговори по Донбасу: Росія просуває підступну вимогу

Переговори по Донбасу: Росія просуває підступну вимогу
Джерело:  interfax.com.ua

Повноважний представник Росії в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі  Борис Гризлов  заявив, що питання безпеки і політичні завдання повинні вирішуватися паралельно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.
Гризлов заявив, що  бої на Світлодарській дузі під Дебальцеве, "показують, що формула "спочатку безпеку, потім все інше" не працює".
"Вона, навпаки, спонукає зацікавлені в розпалюванні конфлікту сили до нових провокацій. А значить, питання безпеки, і політичні завдання повинні вирішуватися паралельно", - сказав він.
Читайте також: У Кремлі вже ведуть переговори про відхід з Донбасу - російський політолог
Представник Росії також розповів, що на переговорах в Мінську 21 грудня контактній групі вдалося досягти низки домовленостей. За його словами, підсумки роботи за рік говорять про те, що Мінські угоди як і раніше залишаються на сьогоднішній день реальною основою для мирного процесу в Україні.
Як повідомляв ONLINE.UA,  члени Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі домовилися про припинення вогню з 00:00 24 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?