Переговори Путіна і Порошенка: в Кремлі видали свою версію
Категорія
Політика
Дата публікації

Переговори Путіна і Порошенка: в Кремлі видали свою версію

Переговори Путіна і Порошенка: в Кремлі видали свою версію
Джерело:  ТАРС

У Кремлі підтвердили факт телефонної розмови президента України Петра Порошенка і президента Росії Володимира Путіна, але повідомили, що питання припинення бойових дій в Авдіївці Донецької області не обговорювалося.
Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС, таку заяву зробив офіційний представник Кремля Дмитро Пєсков.
"Сам факт припинення вогню в Авдіївці не обговорювалося. Мав місце обмін думками і вираз взаємного занепокоєння в зв'язку з ескалацією напруженості", - зазначив Пєсков.

Читайте також: Чому все таємно? Переговори Порошенка і Путіна викликали шум у мережі
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в четвер ЗМІ повідомили з посиланням на прес-службу Порошенка, що він двічі дзвонив в Кремль під час загострення ситуації на Донбасі. За інформацією української сторони, переговори координувалися з партнерами по "нормандській четвірці", але пройшли безрезультатно.
У той же час російське видання "Коммерсант" стверджує, що лідери двох країн чотири рази розмовляли по телефону з початку 2017 року. При цьому датою останньої розмови називалося 21 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?