Переговори щодо Донбасу знову в глухому куті: прийнято резонансне рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Переговори щодо Донбасу знову в глухому куті: прийнято резонансне рішення

Переговори щодо Донбасу знову в глухому куті: прийнято резонансне рішення
Джерело:  interfax.com.ua

Тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на Донбасі відклала на невизначений термін розгляд питання про розведення військ і зброї на нових ділянках фронту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна", який цитує джерело в підгрупі з безпеки.
"Просування в питанні формування нових зон безпеки не просто немає. Розгляд питання зовсім відкладений", - сказав співрозмовник агентства.

Читайте також: У Путіна зробили нову нахабну заяву про територію України
Він зазначив, що сторонам конфлікту на Донбасі досі не вдалося до кінця розвести сили і засоби навіть на трьох ділянках: у районі Золотого, Петровського та Станиці Луганської.
Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано рамкову угоду про розведення сил і засобів на Донбасі, документ передбачає відведення зброї не менше ніж 2 км в ширину і 2 км в глибину на зазначених ділянках.
Як повідомляв ONLINE.UA, українська сторона під час першого у 2017 році засідання Тристоронньої контактної групи, яке відбулося 16 січня, заявила про зрив бойовиками оголошеного раніше перемир'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?