Переговори з ватажками ДНР-ЛНР: Савченко викрили в скандальній зустрічі
Категорія
Події
Дата публікації

Переговори з ватажками ДНР-ЛНР: Савченко викрили в скандальній зустрічі

Переговори з ватажками ДНР-ЛНР: Савченко викрили в скандальній зустрічі
Джерело:  online.ua

Народний депутат від фракції «Батьківщина»  Надія Савченко, по всій видимості, зустрічалася з ватажками бойовиків так званих ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста Петра Шуклінова.


«Сьогодні познайомився з Савченко. Модерував дискусію про контроль суспільства за СБУ в конференц-залі готелю «Президент». Вона повинна була виступати в сусідньому залі з іншої теми. Я підійшов до неї, представився, що я журналіст», - написав Шуклінов.


«За моєю інформацією, днями вона їздила в Мінськ і зустрічалася з ватажками терористичних організацій ДНР і ЛНР - Захарченко та Плотницьким. Кілька годин вони спілкувалися. Питаю: чи це правда. "Я не для того сюди прийшла, щоб відповідати на ваші питання", - сказала Савченко», - продовжив журналіст.


Читайте також:  Ватажки ДНР приїхали в Москву: з'явилися фото


«Я повторив прохання прокоментувати - адже це суспільно важлива інформація, якщо депутат парламенту контактує з терористами. "Я що, неясно сказала?", - обурилася вона. Але ти ж не мені відповідаєш - ти людям відповідаєш, аудиторії, українським громадянам», - пише Шуклінов.


«Коротше, була колись людина, якій я хотів потиснути руку, спостерігаючи за судовими процесами. Але, мабуть, видавав бажане за дійсне. Савченко - плоть від плоті типовий український чинуша з абсолютно тим же портретом - що зажрався, нахабний і пихатий. Підійшов - і як в грязі вимазався в променях його величності», - продовжив журналіст.


«І все б нічого - руки можна вимити. Але цього сумному портрету - типовому представникові того, проти чого бореться громадянське суспільство - вручили героя України. Героя України я собі уявляю інакше», - додав журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в жовтні народний депутат Надія Савченко записала відеозвернення до ватажка бойовиків так званої ДНР Олександра Захарченка, при цьому в мережі дивувалися, навіщо вона це зробила.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?