Переговори Зеленського та Путіна: як відреагували на ідею українці
Категорія
Політика
Дата публікації

Переговори Зеленського та Путіна: як відреагували на ідею українці

Переговори Зеленського та Путіна: як відреагували на ідею українці
Джерело:  online.ua

Переговори президента Володимира Зеленського з російським лідером Володимиром Путіним підтримала переважна кількість опитаних українців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соціологічне дослідження.

Опитування провели представники фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва та Київський міжнародний інститут соціології. За його підсумками, 75% респондентів підтримали переговори на згаданому рівні.

"Громадяни переважно позитивно ставляться до перших рішень та пропозицій президента Володимира Зеленського: ініціювання переговорів з президентом РФ Володимиром Путіним для вирішення конфлікту на Донбасі (позитивно – 75%, негативно – 15%), рішення щодо відведення військ від лінії розмежування (позитивно – 59%, негативно – 26%)", - пояснили соціологи.

Окрім того, переважну підтримку отримали ідеї щодо надання громадянства іноземцям, які боронили Україну (61% за та 17% проти), діалог з Польщею за історичних питань (63% за та 10% проти), легалізація бурштинового промислу (71% за та 13% проти), оновлення ЦВК (49% за та 13,5% проти).

Як повідомляв ONLINE.UA, українські медіа стверджують, що команда Зеленського веде неофіційні переговори з Путіним. Зокрема, помічник українського президента Андрій Єрмак на неофіційному рівні контактує з Кремлем за певними питаннями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?