"Переговорів не буде": Зеленський виступив з гучною заявою щодо РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Переговорів не буде": Зеленський виступив з гучною заявою щодо РФ

"Переговорів не буде": Зеленський виступив з гучною заявою щодо РФ
Джерело:  24 канал

Український лідер Володимир Зеленський вперше публічно назвав Російську Федерацію агресором. З даною заявою він виступив під час доповіді на ІТ-конференції iForum, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Ми сьогодні, як би прикро це не звучало, програємо Казахстану, Білорусі, Узбекистану, Грузії, Молдові, країнам Балтії та агресору", – наголосив Володимир Зеленський.

Також голова держави підкреслив, що переговорів з Росією не буде.

Варто зазначити, що в ході інавгураційної промови Володимир Зеленський заявив, що головне завдання України – припинення війни на Донбасі. Український лідер запевнив, що готовий на все задля того, щоб наші герої не гинули.

Нагадаємо, раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков цинічно заявив, що заклик президента України Володимира Зеленського посилити санкції проти Росії "не відзначається новизною" і подібний до риторики попередніх 5 років.

"Поки новацій ми не бачимо. Це та риторика щодо санкцій проти Росії, яка не відзначається новизною", — сказав він.

Окрім того, речник Кремля додав, що подібна риторика не зможе допомогти Україні розібратися з проблемою на Донбасі.

Як повідомляв  ONLINE.UA, президент Чечні Рамзан Кадиров каже, що розчарувався в українському лідерові Володимирі Зеленському після його інавгураційної промови у Верховній Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?