Перемога Трампа: стало відомо про несподіване благо для України
Категорія
Політика
Дата публікації

Перемога Трампа: стало відомо про несподіване благо для України

Перемога Трампа: стало відомо про несподіване благо для України
Джерело:  online.ua

Перемога кандидата від Республіканської партії, мільярдера Дональда Трампа в президентських виборах в США  може бути корисна для України тим, що темою Донбасу перестане займатися заступник Держсекретаря США Вікторія Нуланд, яка часто буває в Кремлі.


Таку думку висловив політичний експерт Євген Магда в статті на ONLINE.UA.


"Вважаю, що Україні не варто спокушатися щодо власного місця в шкалі зовнішньополітичних пріоритетів Вашингтона після президентських виборів. Куди ймовірніше, що приділяти увагу подіям в нашій країні буде не Дональд Трамп, а віце-президент Майк Пенс, колишній губернатор Індіани", - написав Магда.


Читайте також: Диявольська кухня: у Путіна і Обами готують Україні отруєні "печеньки"


Також він згадав про  Нуланд, яка періодично приїжджала в Москву для переговорів і, за даними ЗМІ, активно спілкувалася з помічником президента РФ Владиславом Сурковим, який був одним з архітекторів конфлікту на Донбасі.


"Безумовно, має значення, хто стане державним секретарем США і помічником президента з питань національної безпеки. Але в одному є плюс: Вікторія Нуланд більше не стане годувати українське керівництво приготованими разом з Владиславом Сурковим геополітичними "печеньками", - додав політичний експерт.


Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Україну більше не нагодують "печеньками" від соратника Путіна: плюси і мінуси перемоги Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?