Перемога за тобою: українці в захваті від пісні Jerry Heil для Нацвідбору на Євробачення-2020
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Перемога за тобою: українці в захваті від пісні Jerry Heil для Нацвідбору на Євробачення-2020

Перемога за тобою: українці в захваті від пісні Jerry Heil для Нацвідбору на Євробачення-2020
Джерело:  online.ua

Учасниця Нацвідбору на Євробачення-2020 Jerry Heil представила пісню на конкурс. Співачка, правда, опублікувала тільки фрагмент музичної композиції, з якою вона планує підкорювати міжнародний пісенний конкурс, але навіть від нього українці прийшли в захват - вони впевнені, що перемога на Нацвідборі в Україні і на Євробаченні-2020 за Jerry Heil, передає ONLINE.UA .

Фрагмент своєї пісні під назвою Vegan на Нацвідбір Jerry Heil опублікувала в Instagram. Яна Шемаєва (справжнє ім'я співачки - ред.) вдмітила, що поки немає повного лірик-відео на пісню, з якою вона буде боротися за право представляти Україну на Євробаченні-2020 на Національному відборі, який відбудеться в лютому. Артистка пообіцяла фанатом постити пісню по частинах.

Jerry Heil зізналася що зовсім недавно дізналася, що 2020 рік оголошено роком веганів. Вона назвала збігом вибір пісні цієї тематики на Євробачення-2020 року, зазначивши, що тема вегетаріанства для неї болюча. У коментарі до музичного ролику співачка постаралася спростувати поширену думку, що вегани нібито ведуть себе дуже агресивно по відношенню до людей, які вживають м'ясо в їжу.

Користувачі мережі прийшли в захват від пісні Jerry Heil. Вони вважають, що з нею співачка не тільки переможе Нацвідбір, а й гідно представить Україну на Євробаченні-2020.

"Просто вау! Мурашки по шкірі!", "Бомба-гармата-ракета! Перемога за тобою", "Думаю, буде щось неймовірно круте!", "Я просто в захваті! Пісня - вогонь!", - масово коментують українці нову пісню Jerry Heil.

Варто зазначити, що букмекери вже почали складати прогноз на Євробачення-2020. За їх підрахунками, переможе на конкурсі учасник з Італії. Друге і третє місце на конкурсі експерти віддають Росії і Швеції. Україна, за їхніми прогнозами, увійде в першу десятку.

Нагадаємо, Євробачення-2020 буде проходити в травні в Нідерландах. Це почесне право приніс країні Дункан Лоуренс, який переміг на конкурсі в 2019 році. Влада вирішила, що міжнародний пісенний конкурс буде проходити в Роттердамі. Участь в конкурсі візьме 41 країна. До цього числа увійшли всі країни-учасниці конкурсу попереднього року, за винятком Угорщини і Чорногорії, які відмовилися від участі в Євробаченні-2020 року через фінансові причини. Болгарія і Україна повернулися на конкурс після річної перерви. Перший півфінал "Євробачення-2020" відбудеться 12 травня, другий півфінал - 14 травня. Фінал "Євробачення-2020" заплановано на 16 травня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 8 лютого в Україні стартує Національний відбір, за підсумками якого буде визначено представника від нашої країни на Євробачення-2020. Для участі в півфіналах подали заявки 16 артистів, серед яких Jerry Heil, виконавиця популярного хіта "Охрана, отмена".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?