Перемога ЗСУ на Донбасі: губернатор зробив важливе уточнення
Категорія
Події
Дата публікації

Перемога ЗСУ на Донбасі: губернатор зробив важливе уточнення

Перемога ЗСУ на Донбасі: губернатор зробив важливе уточнення
Джерело:  online.ua

Селище Новолуганське на Донбасі, яке напередодні без втрат зайняли українські бійці

, не було звільнене, оскільки фактично перебувало під контролем України.


Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.

"В основному, 46-й батальйон вийшов на позиції за Новолуганкою, в принципі, вона належала до юрисдикції української влади, але блокпост і війська стояли перед Луганкою", — пояснив він.
При цьому губернатор підкреслив, що після того, як українські військові зайняли висоти за Новолуганкою, це селище було виведено з "сірої зони".


Читайте також: В мережі з'явилися дані про величезні втрати бойовиків на Донбасі

При цьому Жебрівський повідомив, що ЗСУ взяли під контроль деякі навколишні висоти, за які точиться бій. За словами чиновника, висоти пристрелені і бойовики обстрілюють їх з усього, чим можуть.



Як повідомляв ONLINE.UA,  з 00 годин 24 грудня на Донбасі було введено новий режим припинення вогню на час новорічних та різдвяних свят.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?