Перемовини з Коломойським - Гончарук розставив всі крапки над "і"
Категорія
Політика
Дата публікації

Перемовини з Коломойським - Гончарук розставив всі крапки над "і"

Перемовини з Коломойським - Гончарук розставив всі крапки над "і"
Джерело:  online.ua

Український уряд не веде жодних переговорів з олігархом Ігорем Коломойським стосовно ПриватБанку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на спростування від прем'єрміністра Олексія Гончарука.

За його словами, відповідні публікації - це маніпулятивні твердження, бо Кабмін не контактує з олігархами.

"Уряд уважно вивчає ситуацію навколо ПриватБанку (зокрема перемовини з колишніми його власниками, які проводились попередньою незалежною наглядовою радою банку)", - підкреслив Гончарук.

Нагадаємо, інтернет-ЗМІ раніше проінформували про ділові контакти Ігоря Коломойського з оновленим урядом країни. Головне питання - націоналізація ПриватБанку.

Нагадаємо, націоналізація ПриватБанку відбулася наприкінці 2016 року. Її провели за підтримкою Нацбанку України, яким керувала у той час Валерія Гонтарева. Остання неодноразово звинувачувала Коломойського у погрозах.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше видання Financial Times з посиланням саме на Гончарука стверджувало, що перемовини з олігархом ведуться задля пошуку компромісу у питанні банку. Подібні відносини можуть стати початком охолодження стосунків із західними державами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?