Переможець Євробачення приголомшив фанатів несподіваним зізнанням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Переможець Євробачення приголомшив фанатів несподіваним зізнанням

Переможець Євробачення приголомшив фанатів несподіваним зізнанням
Джерело:  online.ua

Норвезький скрипаль та співак білоруського походження, тріумфатор пісенного конкурсу "Євробачення 2009" Олександр Рибак шокував своїх фанатів новим неочікуваним зізнанням. Він відверто розповів, що страждає від багаторічної залежності. Фанати артиста зазначають, що були не готові це почути, однак розуміють, як непросто залишатися на вершині слави та водночас зберегти своє здоров'я та психіку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram-сторінку відомого співака.

У свому новому дописі Рибак розповів, що має залежність від снодійних препаратів і антидепресантів. Окрім того, 34-річний співак зізнався, що прийом препаратів протягом 11 років практично зруйнував його життя. Зірка має проблеми з м'язами, шлунком і організмом в цілому. Залежність також зіпсувала стосунки Рибака з багатьма людьми. Головною проблемою співак називає те, що таблетки "майже знищили волю до життя".

Зірка розповідає, що все починалося невинно, але майже зруйнувало його життя. У січні 2020 року Рибак зважився на реабілітацію. Він зазначив, що почувається краще і пообіцяв ділитися своїм досвідом заради тих, хто страждає так, як і він.

Фанати наголошують, що завжди готові підтримати свого улюбленого артиста.

"Це непросте зізнання, однак воно було необхідне, щоб почати нове життя! Саш, дякуємо за щирість; ці проблеми є в багатьох людей - добре, що ви про це заговорили; тримайся, ми завжди з тобою, що б не сталося; жаль, що такі талановиті люди так багато страждають; все буде добре! ми тебе любимо та чекаємо нових хітів; Сашко, важко це все читати, відчуваю твій біль, однак не забувай, що ми з тобою! Ми завжди будемо з тобою", - підтримують свого кумира віддані фанати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відома канадська співачка Клер Буше, яка виступає під псевдонімом Граймс, неочікувано для всіх заявила, що  хоче продати частину своєї душі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?