Переможець Ломаченка Лопес став найкращим боксером року
Категорія
Спорт
Дата публікації

Переможець Ломаченка Лопес став найкращим боксером року

Переможець Ломаченка Лопес став найкращим боксером року
Джерело:  online.ua

Американський боксер легкої ваги Теофімо Лопес, який нещодавно став абсолютним чемпіоном своєї ваги, обраний одним з найкращих бійців 2020 року. Іншим "тріумфатором" рейтингу став важковик з Великої Британії Тайсон Ф'юрі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням вердикт спортивного видання The Ring.

Нагадаємо, у жовтні Лопецс здолав на ринзі українського чемпіона Василя Ломаченка. На той момент він володів титулом IBF, а після перемоги об'єднав це з іншими поясами - WBC, WBA, WBO.

Наразі Лопес отримав 16 перемог у 16 боях, з них 12 завершилися нокаутом. Безпосередньо бій з Ломаченком тривав усі раунди, за підсумками яких суддівство віддало перемогу американцю.

Тайсон Ф'юрі у лютому, перед початком пандемії коронавірусу COVID-19, провів другий бій проти Деонтея Вайлдера. Він таким чином здобув чемпіонський титул WBC в суперважкій вазі.

Британець станом на кінець 2020 року здобув 30 перемог на професійному рингу, 21 бій завершився нокаутом. Водночас він зазнав однієї нічиєї.

Слід зауважити, упродовж 2020 року спортивні змагання проводили в надзвичайно важких умовах, адже по всьому світу чинні карантинні обмеження різної жорсткості. Вони не дозволяють масово допускати глядачів на трибуни. Це, своєю чергою, впливало на організацію боксерських зустрічей, які цілком пов'язані з прибутком від продажі квитків.

Як повідомляв ONLINE.UA, боксер Олександр Усик має потужність для здолання британця Ентоні Джошуа на ринзі, вважає американець Майкл Гантер — колишній суперник українця. Він стверджує, що чемпіону Джошуа варто наполегливо працювати, щоб здолати претендента на пояс WBO, однак навіть ця праця не надасть йому 100% переваги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?