Перенесення безвізу з Україною: Європа все-таки пішла на важливий крок
Категорія
Політика
Дата публікації

Перенесення безвізу з Україною: Європа все-таки пішла на важливий крок

Перенесення безвізу з Україною: Європа все-таки пішла на важливий крок

З сайту Європейського парламенту прибрали дату розгляду питання надання безвізового режиму між Україною і країнами Євросоюзу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".
Відзначимо, що раніше в реєстраційній картці законопроекту про безвізовий режим для України на сайті Європарламенту в розділі "Прогнози" значилася попередня дата розгляду 3 квітня 2017 року. Пізніше в Секретаріаті Європарламенту доручили прибрати індикативну дату голосування, щоб не створювати "некоректні негативні очікування".

Читайте також: Без віз з Євросоюзом: в мережі з'явився смішний, але сумний жарт
Було прийнято рішення прибрати дату голосування, а не змінити її, оскільки "неможливо спрогнозувати, коли насправді відбудеться голосування", однак голосування "має відбутися швидше, ніж було вказано".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Євросоюз готовий прийняти рішення про безвізовий режим для України після узгодження пропозиції Нідерландів про заборону на проживання і роботу українців в ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?