Перенесення Євро-2020: Пятов поставив крапку у своїй участі в матчах
Категорія
Спорт
Дата публікації

Перенесення Євро-2020: Пятов поставив крапку у своїй участі в матчах

Перенесення Євро-2020: Пятов поставив крапку у своїй участі в матчах
Джерело:  online.ua

Вратар збірної України з футболу та донецького клубу "Шахтар" Андрій Пятов прокоментував перенесення матчів Євро-2020. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на програму "ПРОЄВРО".

За словами футболіста, неможливо передбачити, що буде у 2021 році. Саме на червень-липень цього року перенесли проведення матчів європейського національного турніру.

"За рік щось може змінитися, хтось може кудись перейти, бувають травми. Життя зміниться у когось, але навряд чи це вплине на стиль гри збірної. Все покаже підсумковий результат: добре це чи погано", - пояснив Пятов.

Він зазначив, що вже давно намагався потрапити на ігри Євро.

"Віддавати своє місце нікому не збираюсь. Якщо Андрій Миколайович (Шевченко - ONLINE.UA) скаже, що зараз є хтось сильніший на моїй позиції, тоді без проблем. Але нікому своє місце я так легко не віддам. Для мене це виклик. Перенесли Євро на рік? Я не збирався завершувати з футболом і у мене ще є достатньо сил", - підкреслив голкіпер.

Нагадаємо, в Європі скасували також Лігу чемпіонів, Лігу Європи та безліч внутрішніх національних турнірів.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво УЄФА вирішило долю матчів Євро-2020  під час позачергового обговорення у вівторок, 17 березня. Члени футбольної асоціації погодилися на відтермінування чемпіонату на тлі пандемії коронавірусу COVID-19. Усі ігри відбудуться у 2021 році. Представники 55 національних організацій вирішили, що команди будуть боротися за європейський кубок з 11 червня до 11 липня наступного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?