Перенесення Олімпіади-2020: нарешті стали відомі дати
Категорія
Спорт
Дата публікації

Перенесення Олімпіади-2020: нарешті стали відомі дати

Перенесення Олімпіади-2020: нарешті стали відомі дати
Джерело:  online.ua

Міжнародний олімпійський комітет встановив новий період проведення Олімпійських ігор в Токіо, які відтермінували на тлі пандемії COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

У понеділок, 30 березня, представники МОК, уряду Японії та Міжнародного паралімпійського комітету погодилися почати Ігри-2020 23 липня наступного року. Вони триватимуть до 8 серпня.

Нагадаємо, Олімпіаду планували провести з 24 липня до 8 серпня 2020 року.

Паралімпійські ігри перенесли на період з 24 серпня до 5 вересня 2021 року.

"Людство наразі знаходиться у темному тунелі. Ці Олімпійські ігри в Токіо 2020 року можуть стати світлом у кінці тунелю. З цією заявою я впевнений, спільна робота з організаційним комітетом, владою Токіо, урядом Японії та всіма зацікавленими сторонами дозволить нам подолати безпрецедентне завдання", - цитує телеканал очільника МОК Томаса Баха.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міжнародний олімпійський комітет пояснив, чи будуть допущені російські спортсмени до Олімпіади в Токіо. За словами керівника Томаса Баха, можливість участі Росії вирішить міжнародний суд CAS в Лозанні. Наразі з’явилося "вікно" для розгляду відповідної справи для Спортивного арбітражного суду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?