Переобраний голова ПАРЄ зробив приємні для Путіна заяви
Категорія
Світ
Дата публікації

Переобраний голова ПАРЄ зробив приємні для Путіна заяви

Переобраний голова ПАРЄ зробив приємні для Путіна заяви

Делегати Парламентської асамблеї Ради Європи переобрали президентом організації іспанця Педро Аграмунта, який відразу ж заявив про намір повернути делегацію Росії на засідання ПАРЄ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Я переконаний, що ситуація, коли одна з країн-членів, Росія, не бере участі в Асамблеї, не йде нікому на користь. Ні нашій Асамблеї, ні Росії, ні іншим 46 країнам-членам", - розповів він.
Також Аграмунт додав, що "зробив кроки для відновлення діалогу з російським парламентом".

Читайте також: У Європі прийнято гучні резолюції щодо виборів на Донбасі і агресії Росії
"Я провів численні консультації з керівниками палат парламенту Росії і з депутатами. Я буду продовжувати це робити, оскільки побачив, що представники РФ налаштовані на діалог і хочуть знайти вихід з глухого кута", - сказав він, передає Європейська правда.
Аграмунт додав, що збирається ініціювати проведення слухань щодо парламентської дипломатії, присвячених поверненню росіян.
Варто відзначити, що іспанець був єдиним кандидатом на посаду президента ПАРЄ.
Аграмунт наполягав на тому, що асамблея повинна зробити все необхідне для повернення в пленарний зал представників Росії.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президенту ПАРЄ Педро Аграмунту, який запропонував повернути представників Росії в пленарний зал засідань, запропонували вести переговори з РФ в районі Донецького аеропорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?