Перестрілка бандитів з поліцейськими у Києві: з'явилися нові подробиці, фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка бандитів з поліцейськими у Києві: з'явилися нові подробиці, фото і відео

Перестрілка бандитів з поліцейськими у Києві: з'явилися нові подробиці, фото і відео

В мережі з'явилися нові подробиці про  гонитву за бандитами в Оболонському районі Києва, яка вилилася в перестрілку зі злочинцями.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку Патрульної поліції в Facebook.
Як стало відомо, повідомлення про підозрілий автомобіль на вулиці Приорской поліцейські отримали близько 17 годин, 20 грудня. За словами заявників, у салоні авто знаходяться озброєні люди.
Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили підозрілу машину. На вимогу патрульних пред'явити документи водій Hondа раптово натиснув на педаль газу, машина рушила і зачепила патрульного.


Читайте також: Перестрілка поліцейських під Києвом: з'явилася розповідь важливого свідка

Поліцейські кинулися в погоню за порушниками, в ході якої зав'язалася перестрілка. Інспектори двічі потрапили в колеса Honda, патрульний автомобіль також отримав пошкодження від куль злочинців.



Через деякий час втікачі втратили контроль над автомобілем і наїхали на перешкоду, після чого вони вибігли з авто і зникли в невідомому напрямку.


Зараз всі сили столичної поліції зосереджені на пошуку стрільців. На місці події працює слідчо-оперативна група.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  у Києві двоє чоловіків, котрі назвалися правоохоронцями, влаштували справжній цирк перед патрульнимиполіцейськими.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?