Перестрілка поліцейських під Києвом: Аваков відповів на важливе питання
Категорія
Політика
Дата публікації

Перестрілка поліцейських під Києвом: Аваков відповів на важливе питання

Перестрілка поліцейських під Києвом: Аваков відповів на важливе питання
Джерело:  interfax.com.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що не збирається подавати у відставку у зв'язку з перестрілкою, яка сталася в Княжичах під Києвом, в результаті якої загинули п'ять правоохоронців й.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"Кажуть про мою відставку досить давно... Я збираюся робити висновки і робити свою справу. Якщо будуть підстави для моєї відставки - вона, безумовно, коли-небудь станеться - я це зроблю. Зараз я буду робити висновки, і будемо рухатися далі", - сказав Аваков, відповідаючи на питання журналістів, чи має намір він подавати у відставку.

Читайте також: В Ки єві з вогнем і різкими словами зажадали відставки Авакова: опубліковані фото і відео
Як відомо, в ніч на 4 грудня під Києвом співробітники карного розшуку, так звані поліцейські розвідники, і працівники Державної служби охорони влаштували перестрілку, в якій загинуло п'ятеро правоохоронців.
Глава Генеральної прокуратури України Юрій Луценко заявив, що співробітники МВС спрацювали непрофесійно, а на момент проведення трагічної спеопераціі її керівники перебували в ресторані.
Нагадаємо, раніше радник глави МВС Зорян Шкіряк висловився про відставку Авакова, чим викликав бурхливу реакцію користувачів мережі. "Покричите трохи, повоняєте, але потім заспокоїтеся", - сказав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, у Верховній Раді зареєстрували проект постанови про самоусунення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у зв'язку з трагічною перестрілкою в Княжичах під Києвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?