Перестрілка поліцейських під Києвом: названо нове число загиблих, з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка поліцейських під Києвом: названо нове число загиблих, з'явилося відео

Перестрілка поліцейських під Києвом: названо нове число загиблих, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що в результаті перестрілки в Княжичах під Києвом загинули не п'ять поліцейських, а шість.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"В ніч з суботи на неділю сталася страшна трагедія: в селі Княжичі Броварського району загинули шість правоохоронців", - сказав Парубій, відкриваючи засідання погоджувальної ради.

Читайте також: Страшна перестрілка під Києвом: з'явилися подробиці про загиблих поліцейських
Спікер зазначив, що поліцейські щодня ризикують життям не тільки в зоні АТО на Донбасі, а й в мирних місцях, і підкреслив, що сім'ї загиблих потребують підтримки.
"Від імені всіх народних депутатів і нашої погоджувальної ради (висловлюю) співчуття сім'ям загиблих правоохоронців. Сподіваюся, прозорим розслідуванням буде встановлено причини великої трагедії", - заявив Парубій.

Нагадаємо, раніше екс-радник міністра внутрішніх справ і журналіст Костянтин Стогній написав у Facebook, що в Броварській лікарні помер шостий поліцейський, який постраждав у ході перестрілки, але офіційних підтверджень цьому не було.


Як повідомляв ONLINE.UA, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що під час перестрілки в Княжичах Київської області машина державної служби охорони була без "мигалок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?