Перестрілка поліцейських під Києвом: свідок зробив гучні заяви на відео
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка поліцейських під Києвом: свідок зробив гучні заяви на відео

Перестрілка поліцейських під Києвом: свідок зробив гучні заяви на відео
Джерело:  online.ua

Під Києвом поховали двох співробітників служби Державної охорони, загиблих в  перестрілці зі своїми колегами-поліцейськими в селі Княжичі в Київській області, при цьому колега загиблих, всупереч наказу, дав відеоінтерв'ю журналістам.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Настоящее время ».


Відзначимо, всього в перестрілці під Києвом 4 грудня загинули п'ятеро правоохоронців.


Співробітник Держохорони Валентин, з яким поспілкувалися представники ЗМІ, під час перестрілки в Княжичах перебував за кермом автомобіля. Він заявив, що він і його колеги не знали, що в Княжичах проводиться спецоперація.


Валентин розповів, що представники Держохорони приїхали перевірити будинок, в якому спрацювала сигналізація. За його словами, вони виявили вскрите приміщення і наздогнали двох чоловіків по слідах на снігу. Однак потім на допомогу затриманим чоловікам приїхали правоохоронці і відкрили вогонь.


Читайте також:  Перестрілка під Києвом "відгукнулася" десяткам поліцейських: з'явилося відео


«Я не знаю, ми не встигли нічого сказати, вони вискочили, три секунди і почали стріляти, я ж думав, він побачить, хто ми і розберемося. А тут відразу стрілянина і все, ледве встигли втекти. Першими стріляли працівники КОРДу. Першими стріляли, це сто відсотків. Це в двох метрах від мене відбувалося», - розповів співробітник ДСО.


За його словами, тільки після перестрілки четверо співробітників Держохорони поклали на землю і перевірили їх документи.


"Перевірили посвідчення - так, дійсно переконалися в тому, що ми співробітники ДСО. Перевіряючий крикнув - мужики, це ДСО. І через 5-6 секунд я чую від них" Боже, що ми наробили, ми полісменів розстріляли! Це я лежав на землі і чув", - розповів Валентин.


"Понабрали придурків туди за місяць, блін. Спецпідрозділ з них зробили, блін", - сказав Валентин на камеру.



Як повідомляв ONLINE.UA, Генеральний прокурор  Юрій Луценко, розповідаючи про перестрілку поліцейських в Княжичах Київської області, заявив, що організатор планованого розбійного нападу раніше працював в спецпідрозділі Міністерства внутрішніх справ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?