Перестрілка поліцейських під Києвом: з'явилися дані паралельного розслідування
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка поліцейських під Києвом: з'явилися дані паралельного розслідування

Перестрілка поліцейських під Києвом: з'явилися дані паралельного розслідування
Джерело:  ТСН

Колишній міліціонер Олександр Орлов, у якого в  перестрілці в Княжичах під Києвом  загинув син, почав власне розслідування, не чекаючи офіційних підсумків проведеного правоохоронцями слідства.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
На місці подій було чимало камер спостережень з сусідніх багатих будинків, які зафіксували події. Однак працівники прокуратури все відео забрали. Генеральний прокурор Юрій Луценко підтвердив, що записи в руках слідчих, але оприлюднити їх поки не будуть в інтересах слідства.
Орлов говорить, що спочатку група ДСО прибула на сигнал сигналізації в будинку майже о 2:00 ночі.
"Вони під'їхали до будинку і виявили, що двері відчинені і відкрите вікно. Вони вийшли за гараж і виявили, що там є сліди", - розповів Олександр.
За його версією, близько 2:10 ночі працівники держохорони затримали в цьому ж дворі двох невідомих в цивільному - ті вже приготували сходи для втечі. У той же час охоронці викликали підмогу, яка прибула хвилин через 20-30. Як розвиваються події далі до 4:00 ранку - невідомо.
У той же час Орлов дивується, як розвідники вночі могли щось бачити з недобудованого об'єкта і за кимось стежити, про що було заявлено в офіційній версії події.
Зате все видно було КОРДівцям. За однією з версій, близько 20 осіб дійсно сиділи в засідці в одному з будинків навпроти. Орлов впевнений, що з мінібуса стріляли в поліцейське авто, зачищаючи і своїх.
"Машина зупинилася, відкрили двері, і з машини почали стріляти без всяких попереджень. У мого сина повністю був прошитий лівий бік від пальців до коліна. Крізь тіло мого сина пройшло 30 куль, що залишилися 7 в тілі", - розповів чоловік.
Батько загиблого співробітника поліції стверджує, що автобус, на якому під'їжджав КОРД, не був службовим. Це ще один слід, який спростовує офіційну версію. Цю інформацію підтвердив навіть генпрокурор, але він наполягає, що виїжджати на спецоперації на приватному авто - це нормальна практика. Однак відповідати на уточнюючі питання Луценко журналістам відмовився.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Луценко пояснив, що для отримання результатів експертиз, необхідних для розслідування перестрілки правоохоронців в Княжичах Київської області, необхідний щонайменше місяць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?