Перестрілка поліції під Києвом: спливли скандальні відомості про одного із загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка поліції під Києвом: спливли скандальні відомості про одного із загиблих

Перестрілка поліції під Києвом: спливли скандальні відомості про одного із загиблих
Джерело:  online.ua

Один із загиблих в перестрілці під Києвом в Княжичах між співробітниками карного розшуку, працівниками Державної служби охорони і спецназу КОРД виявився колишнім «беркутівцем», причетним до побиття активістів під час акцій влітку 2016 року на підтримку обвинувачених у вбивстві журналіста Олеся Бузини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook активіста Сергія Бондаря.
«Покійний начальник-"кордовець", який, як виявилося, в минулому ще й офіцер «Беркута» безпосередньо був присутній при моєму викраденні. Сидів на передньому сидінні поруч з водієм, поки в салоні нас забивали його підлеглі», - написав Бондар.
«Ніякої сенсації, що КОРД = Беркут. Ні по наповненню штату, ні по суті діяльності», - додав активіст.



На фото, зліва направо: начальник відділу управління КОРД Головного управління Національної поліції в місті Києві майор поліції Віталій Валецький і активіст Сергій Бондар.
Відзначимо, в липні 2016 року повідомлялося, що активіста Бондаря, бійця полку "Миротворець" і його побратима Олеся побили спецназівці «КОРД» під час акції на підтримку Андрія Медведька і Дениса Поліщука, яких підозрювали у вбивстві журналіста Олеся Бузини.
Читайте також: Страшна перестрілка під Києвом: з'явилися подробиці про загиблих поліцейських
Повідомлялося, що активістів затримали біля будівлі УБОЗ в Києві. Правоохоронці побили активістів в автобусі, відвезли в РВВС, проте через годину їх відпустили через відсутність причин затримання і тиску громадськості.
«Один з міліціонерів, убитий в Княжичах, виявляється, виконував і політичні доручення. От жалко пацана», - написав у коментарі до перепосту відповідного запису Бондаря активіст і ветеран АТО Дмитро Резниченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що в результаті перестрілки в Княжичах під Києвом загинули не п'ять поліцейських, а шість, однак пізніше в міністерстві внутрішніх справ спростували цю заяву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?