Перестрілка поліції в Княжичах: зроблено нову важливу заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка поліції в Княжичах: зроблено нову важливу заяву

Перестрілка поліції в Княжичах: зроблено нову важливу заяву
Джерело:  online.ua

У Національній поліції завершили розслідування перестрілки в Княжичах, жертвами якої стали п'ятеро правоохоронців, заявив заступник голови Нацполіції - начальник Головного слідчого управління Олександр Вакуленко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
За словами Вакуленка, поліція найближчим часом поінформує громадськість про вжиті заходи за результатами службового розслідування перестрілки в селі Княжичі Київської області.
"Завершено проведення службового розслідування, і я думаю, що буквально, можливо, сьогодні, можливо, в понеділок буде підписаний дисциплінарний наказ реагування, і це буде також предметом інформування суспільства та засобів масової інформації про ті заходи, які прийняла Національна поліція", - сказав Вакуленко на брифінгу про результати роботи нацполіції в період новорічних і різдвяних свят.
Читайте також: Пере стрілка поліції під Києвом: Луценко назвав величезну кількість підозрюваних, з'явилося відео
Нагадаємо, в ніч на 4 грудня 2016 року в селі Княжичі Броварського району Київської області в результаті перестрілки між співробітниками Державної служби охорони і поліції загинули 5 правоохоронців.
Згідно з версією правоохоронців, групи затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД очікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд Держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.
Група захоплення при цьому вирішила, що співробітників кримінальної розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників ДСО, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.
Як повідомляв ONLINE.UA, причетні до перестрілки правоохоронців в Княжичах в Київській області, в результаті якої загинуло п'ять поліцейських, відмовляються давати свідчення, заявляв наприкінці грудня Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?