Перестрілка у Княжичах - нарешті затримали організатора і виконавців замаху
Категорія
Україна
Дата публікації

Перестрілка у Княжичах - нарешті затримали організатора і виконавців замаху

Перестрілка у Княжичах - нарешті затримали організатора і виконавців замаху
Джерело:  online.ua

Працівники поліції нарешті затримали організатора та двох виконавців, які скоїли умисне вбивство у Броварському районі Київщини. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ГУНП Київської області.

Смертельна стрілянина у Броварському районі сталася ще 21 жовтня. Зловмисники чекали на жертву у засідці і здійснили 9 пострілів, після чого зникли з місця події.

"Один із підозрюваних протаранив автівку потерпілих. Інший підозрюваний з кущів на узбіччі дороги почав стріляти в лобове скло автомобіля. Потерпілі залишили салон машини і почали тікати, а зловмисник здійснив ще кілька пострілів у їх бік. Дві кулі потрапили в одного із чоловіків, спричинивши йому тілесні ушкодження. Однак він почав чинити опір. Саме завдяки цьому зловмисникам не вдалось завершити свій злочинний умисел до кінця", - сказано в повідомленні.

Наразі відомо, після скоєння злочину чоловіки роз’їхались по різним містам країни – Вінниця, Київ та Кривий Ріг. 28 жовтня правоохоронці затримали зловмисників. Замовником та організатором замовного вбивства виявився 38-річний житель Києва, приватний підприємець. Мотивом злочину стали неприязні особисті стосунки з потерпілим.

"Виконавець - 41-річний іноземець. У прес-службі поліції УП повідомили, що чоловік громадянин Росії, який тимчасово мешкав на території Вишгородського району.Під час обшуку у чоловіка вилучили пістолет "ТТ" з магазином, 60 набоїв різного калібру, глушник та три запасні стволи.Ще один співучасник - 34-річний житель міста Кривий Ріг, який добровільно погодився прийняти участь у вбивстві.Зловмисник протаранив автівку потерпілого. Затримані причетні до підпалу автівки потерпілого, що стався у столиці", - додають в поліції.

Наразі триває досудове розслідування.

Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті перестрілки між різними поліцейськими підрозділами в Княжичах, яка сталася 4 грудня 2016 року, загинули троє поліцейських і двоє співробітників поліції охорони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?