Перестрілка в Чечні: Кадиров показав ще одне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Перестрілка в Чечні: Кадиров показав ще одне відео

Перестрілка в Чечні: Кадиров показав ще одне відео
Джерело:  Instagram

У мережі з'явилося відео зі столиці Чечні — Грозного, на якому глава республіки Рамзан Кадиров пройшовся місцем  стрілянини і розповів про нічний бій із "шайтанами".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Кадирова.
«Напередодні вночі група шайтанів зробила спробу здійснитися резонансні злочини, вибравши в якості цілей співробітників правоохоронних органів», — розповів він, знімаючи на телефон місце перестрілки.

Також Кадиров додав, що «оперативно вжиті заходи дозволили запобігти можливі втрати».


Читайте також: Яка ганьба: мережа вибухнула через відео репетиції Галустяна перед Кадировим


«Бандити при спробі затримання машини скоїли наїзд на співробітника ДПС і відкрили вогонь. Вогнем вдалося заблокувати машину. Четверо бандитів знищено, двоє доставлені в лікарню», — зазначив глава Чечні.
Варто відзначити, що Кадиров запевнив: «В місті спокійна обстановка, рух транспорту здійснюється у звичайному режимі, тому жодних причин для занепокоєння мешканців та гостей міста немає».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилося выдео нічної стрілянини у Грозному, коли співробітник поліції вів вогонь з автомату просто на вулиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?