Перестрілка в Харкові: стали відомі подробиці про учасників конфлікту
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка в Харкові: стали відомі подробиці про учасників конфлікту

Перестрілка в Харкові: стали відомі подробиці про учасників конфлікту

У батальйоні "Донбас" спростували участь своїх бійців, або ветеранів у  перестрілці, що сталася в Харкові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Внутрішнього Корпуси Батальйону Донбас".
Раніше повідомлялося, що перестрілка відбулася в ході конфлікту між членами батальйону "Донбас" і "Східний корпус", які посварилися через блокаду Донбасу.
У батальйоні "Донбас" заявили, що боєць з позивним "Іспанець", який за словами керівника харківського відділення корпусу "Азов" Олега Ширяєва брав участь в конфлікті, дійсно служив в батальйоні, але демобілізувався навесні 2016 року, після чого працював в харківській охоронній фірмі.

Читайте також: Блокада Донбасу: країни Великої сімки виступили із заявою
"Зазначений в публікаціях боєць з позивним "Іспанець" дійсно служив в батальйоні НГУ "Донбас", навесні 2016 демобілізувався і більше ніякого відношення до служби в "Донбасі", а тим більше до Блокади торгівлі з окупантами не має", - йдеться в повідомленні.
У батальйоні не підтверджують і не спростовують інформацію про причетність до конфлікту нардепа Євгена Мураєва, з яким учасники конфлікту з боку підрозділу "Азов" пов'язують "Іспанця".
Як повідомляв ONLINE.UA,  17 лютого в районі блокади Донбасу стався конфлікт між народним депутатом і поліцією. За попередньою інформацією, мова йде про Семена Семенченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?