Перестрілка в Харкові: в мережі вказали на важливий момент
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка в Харкові: в мережі вказали на важливий момент

Перестрілка в Харкові: в мережі вказали на важливий момент

У мережі звернули увагу на те, що, судячи по екіпіровці учасників  перестрілки в Харкові, вони усвідомлено йшли на конфлікт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Романа Доніка.
Раніше повідомлялося, що перестрілка відбулася в ході конфлікту між членами батальйону "Донбас" і "Східний корпус", які нібито посварилися через блокаду Донбасу.
"На фотографіях на затриманих мінімум три каски і три бронежилета. На деяких розвантаження. На відео крики про гранати. У мирному місті. Справа навіть не в зброї. Зброя може бути дозволена. Справа в застосуванні. Судячи по формі одягу, люди явно готувалися і виходили на пряме бойове зіткнення. Тупо був запланований вогневої контакт. Люди в формі, які влаштували стрілянину, за заявою Ширяєва (Олег Ширяєв - керівник «Громадського корпусу Азов» - ред.), працювали на Мураєва (Євген Мураєв - нардеп, член партії "За життя" - ред.). Того самого сепара і регіонала, який розповідає про "громадянську війну". Журналісти відразу прив'язали ситуацію до посту Ширяєва в ФБ і нібито конфлікту з Семенченко. Журналісти такі журналісти. Так смачніше і можливо грошей по легкому зрубати відвівши слід від Мураєва. Мураєв ж платить", - написав він.
Читайте також: Блокада Донбасу: країни Великої сімки виступили із заявою
"На фотографії на зброї лежить рушник. Відбитки стерті. Відео не оперативне і не є доказом. У сухому залишку слова хлопців зі Східнього корпусу, проти слів людей які були затримані в приміщенні, в якому пізніше при огляді знайшлася зброя. Відчуваєте суть?", - додав волонтер.






Як повідомляв ONLINE.UA,  в батальйоні "Донбас" спростували участь своїх бійців, або ветеранів в перестрілці, що сталася в Харкові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?