Переваги покупки квартири від забудовника
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Переваги покупки квартири від забудовника

Переваги покупки квартири від забудовника
Джерело:  online.ua

Кожна людина мріє про власне житло — комфортне, просторе, зручне, безпечне, поруч із розвиненою інфраструктурою та хорошими сусідами. Одне з важливих при придбанні квартири питань – вибір між пропозицією від забудовника та вторинним ринком нерухомості. На вторинному ринку житла завжди досить багато варіантів, проте вони не завжди відповідають бажаним вимогам.

Зазвичай у цих квартир довгі сумнівні історії, старі комунікації та давні ремонти. Саме тому сьогодні більшість покупців віддають перевагу придбанню квартири на первинному ринку, де є пропозиції на будь-який смак.

Преференції покупців нової квартири від забудовника

Купуючи квартиру в будинку, що будується, покупець отримує низку беззаперечних переваг.

Економія коштів

Забудовники зацікавлені у продажу своїх об'єктів, тому часто надають потенційним покупцям знижки або спеціальні умови. Так, вартість квартири від забудовника буде нижчою за таку ж саму квартиру по площі і розташуванню, в цьому ж районі, але в зданому будинку. Чим раннішими будуть етапи будівництва, тим істотнішим буде різниця в ціні.

Правова чистота

Перед підписанням договору немає необхідності перевіряти правову історію квартири, тому що до вас у ній ніхто не був прописаний та не проживав. Житло купується без сумнівного минулого та значно знижується ризик бути ошуканими продавцем. При покупці квартири у забудовника укладається надійна та безпечна угода. Вона гарантує отримання житла в обумовлені терміни та захищає від усіляких махінацій та шахрайських схем із документами. При цьому забудовник такої нерухомості відіграє важливу роль, тому треба вибирати перевірену компанію на ринку нерухомості, таку як СК «Будова» в Одесі, яка має портфоліо вже готових новобудов та тих, що успішно здаються в експлуатацію.

Широкий вибір варіантів

На відміну від вторинного ринку нерухомості квартири від забудовника можна підібрати з огляду на всі свої побажання. Вибрати:

  • за класом новобудови: еліт, бізнес, комфорт, економ;

  • варіанти в рамках однієї будівлі та поверху;

  • планування, кількість кімнат та вид з вікна;

  • нестандартну квартиру: вільного планування чи студію.

Безпечне проживання

У корпусах новобудови є системи протипожежної безпеки, відеоспостереження по периметру будинку, сигналізації, просторі парадні. У будинках є охорона чи консьєрж. Інженерні мережі, ліфти, склопакети та електрообладнання — нові та гарної якості. При прийманні будинку комісія суворо перевіряє все на відповідність ДСТУ та нормативним актам.

З чистого аркуша

Ще однією перевагою можна назвати відсутність чужого ремонту. Є два варіанти покупки квартири: з обробкою та без неї. Якщо ви купуєте без обробки, то можете оформити її на свій смак. Або з обробкою, тоді отримайте новий ремонт з ергономічними розетками, радіаторами та сантехнікою.

Купуючи квартиру в новобудовах, вибирайте компанію СК «Будова» — одну з найбільших будівельних компаній на півдні України, лідера житлового будівництва в Одесі, яка вже завоювала довіру тисяч щасливих власників комфортабельного житла в житлових комплексах на узбережжі Чорного моря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?