Перевірили систему безпеки: хакери знову зламали HBO
Категорія
Технології
Дата публікації

Перевірили систему безпеки: хакери знову зламали HBO

Перевірили систему безпеки: хакери знову зламали HBO
Джерело:  online.ua

Група хакерів OurMine провела злом аккаунта в соціальній мережі американського телеканалу HBO і запропонувала свої послуги щодо підвищення рівня безпеки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку одного з найпопулярніших телесеріалів каналу HBO в Twitter.

Читайте також: Злом телеканалу HBO: в мережі спливли особисті дані акторів з Ігри Престолів

Зауважимо, що OurMine Security Group відомі використанням зламаних акаунтів для своєї комерційної реклами. Такий же хід хакери здійснили і при зломі Twitter-сторінки серіалу "Гра Престолів", на яку підписано понад шість мільйонів чоловік.

"Привіт, OurMine тут, ми перевіряємо вашу систему безпеки. Зв'яжіться з нами, щоб поліпшити її", - написали хакери пост, який незабаром був видалений.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше хакери зламали сервери телеканалу США HBO, після чого почали вимагати викуп за викрадені дані і почали потроху публікувати їх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?