Періс Хілтон готується стати мамою - шокуючі подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Періс Хілтон готується стати мамою - шокуючі подробиці

Періс Хілтон готується стати мамою - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка та модель Періс Хілтон, яка нещодавно оголосила про своє розлучення з Крісом Зілкою, шокувала фанатів заявою про свої наміри стати матір'ю за допомогою донора сперми, передає ONLINE.UA з посиланням на The Frisky.

Зазначається, що красуня не планує виходити заміж, однак дуже хоче народити дитину. Тому, як повідомляє джерело , донор сперми є найкращим варіантом, щоб задовольнити її бажання.

"Вона шукає гідного донора, який погодився б залишити це в таємниці. Для неї важливо, щоб у нього була красива зовнішність, високий інтелектуальний рівень і щоб він був із заможного роду", - пише ЗМІ.

Джерела видання запевняють, що Періс Хілтон одержима думкою про власних дітей, тому що їй доводиться спостерігати за щастям материнства, яке переживає її сестра Нікі. Однак, акторка виставила занадто високі вимоги й, дотримуючись усіх її побажань, буде складно буде знайти відповідного донора.

"Мільйонери не здають сперму", – кепкують з неї представники ЗМІ. Проте Періс Хілтон не втрачає надії завагітніти найближчим часом і вона стверджує, що готова сама виховувати свого первістка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Періс Хілтон скасувала весілля з нареченим 33-річним Крісом Зілком. Варто зазначити, що до цього вони зустрічалися майже 2 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?