Перше засідання Верховної Ради ІХ скликання - найяскравіші світлини
Категорія
Політика
Дата публікації

Перше засідання Верховної Ради ІХ скликання - найяскравіші світлини

Перше засідання Верховної Ради ІХ скликання - найяскравіші світлини
Джерело:  online.ua

Народні депутати Верховної Ради IX скликання склали присягу вранці у четвер, 29 серпня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відкриті джерела.

Напередодні урочистого засідання представники партії "Європейська Солідарність" розклали на усіх депутатських місцях газети зі спецпроектом "Мами", що присвячений жертвам трагедії під Іловайськом у серпні 2014 року.

(Фото - facebook.com)

На вході до будівлі Ради сформувалися черги. Також аналогічні штовхання помічені й у місці офіційного складання присяги та отримання постійних посвідчень.

(Фото - BBC)

Під час урочистого засідання у відповідному залі були присутні колишні президенти України, чинний очільник держави, духівництво.

(Фото - BBC)

(Фото - 24 канал)

Багато з присутніх уперше повноцінно приміряли депутатський образ.

(Фото - 24 канал)

Серед них - спортсмен Жан Беленюк, який заявив, що цю світлину треба показувати усім, хто говорить про "засилля праворадикальних сил в Україні".

(Фото - facebook.com)

Аншлаг зафіксували навіть у парламентському буфеті, куди групами спрямували як посадовці, так і журналісти.

(Фото - "УП")

Можливо, найцікавіше фото дня- зроблено у залі засідань. Очільник Офісу президента Андрій Богдан вирішив "відсвяткувати" перший день Ради на очах дещо сумних Петра Порошенка та Віктора Ющенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, після обіду під час першого в історії засідання нардепи IX скликання затвердять нового прем'єра. Той, у свою чергу, оголосить урядову команду, а парламенту потрібно буде затвердити й міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?