Перші фото: Генштаб показав пожежу під арсеналом на Вінниччині
Категорія
Події
Дата публікації

Перші фото: Генштаб показав пожежу під арсеналом на Вінниччині

Перші фото: Генштаб показав пожежу під арсеналом на Вінниччині
Джерело:  online.ua

Фахівці Збройних сил України виконують заходи з ліквідації пожежі неподалік від військового арсеналу під Вінницею. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Генеральний штаб.

Зафіксовані локальні задимлення в зоні події. Станом на 13:20 відкрите полум'я було поборене.

"На місці події працюють оперативна група на чолі з першим заступником начальника Генерального штабу ЗС України, фахівці Державної служби із надзвичайних ситуацій, працівники Національної поліції та Військової служби правопорядку у Збройних Силах України", - пояснив Генштаб.

Наразі не існує загрози для цивільних осіб чи військовослужбовців.

Як повідомляв ONLINE.UA, місцева влада приготувалася до можливої евакуації розташованих поблизу установ. Йдеться про школи та дитячі садки. Раніше оприлюднили інформацію про 6 вибухів, проте чітких даних про їхнє джерело немає. Можливо, підірвалися боєприпаси, що залишилися на території після пожежі 2017 року.

Також відомо, що вказані боєприпаси могли знаходитися там з метою утилізації, але плани зруйнувало загоряння. Інцидент стався неподалік від Калинівки та Павлівки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?