Перший документальний фільм: Pornhub готує несподіваний контент
Категорія
Культура
Дата публікації

Перший документальний фільм: Pornhub готує несподіваний контент

Перший документальний фільм: Pornhub готує несподіваний контент
Джерело:  online.ua

Представники сайту для дорослих Pornhub транслюватимуть перший у власній історії фільм, який не є порнографічним. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на видання Variety.

За журналістськими даними, йдеться про документальну стрічку, яка розповідатиме історію лесбійських стріпклубів для чорношкірих у Лос-Анджелесі. Режисеркою виступає Лейла Вейнрауб.

Фільм мають презентувати вже у середу, 4 березня. Він отримав назву Shakedown - "Вимагання" (або ж можна перевести як "ліжко, створене нашвидкуруч").

Згідно із задумом творців, Shakedown будуть презентувати ексклюзивно на Pornhub протягом усього березня. Потім стрічка перейде на Criterion Channel. Влітку передбачається вихід на iTunes.

"Зараз існує чудова можливість представити фільми в арт-просторі, де більше відкритості до різномаїття і контенту, а також різного роду сторітелінгу", - пояснила сама Вейнрауб.

Режисерка сподівається, що фільм зачепить на Pornhub жіночу аудиторію.

За останніми даними, цей порносайт відвідують у середньому 115 мільйонів разів на день. Там зареєстрували 39 мільярдів унікальних запитів та 1,36 мільйона годин ексклюзивного завантаженого контенту за 2019 рік.

Як повідомляв ONLINE.UA, цікаво, що це не найдивніша річ, до якої вдавалася адміністрація Pornhub. У минулому порносайт розміщував політичну рекламу від політиків під час виборів. Одним із замовників став кандидат в президенти Грузії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?