Перший мобільний госпіталь визнано офіційним у зоні АТО
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Перший мобільний госпіталь визнано офіційним у зоні АТО

Перший мобільний госпіталь визнано офіційним у зоні АТО
Джерело:  Еспресо

Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі підписав меморандум з Першим добровільним мобільним госпіталем імені Миколи Пірогова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.
Протягом року своєї роботи госпіталь надавав кваліфіковану медичну допомогу військовим і жителям прифронтових територій. Однак в січні він повинен був згорнути свою роботу через відсутність меморандуму, який дає право на перебування лікарів і проведення їх професійної діяльності в зоні АТО.
"На відміну від класичного волонтерства, доктору, щоб почати працювати не в своїй лікарні, потрібно мати для цього правові підстави, інакше - це кримінальний злочин", - сказав президент ПДМГ Геннадій Друзенко, зазначивши, що питання підписання протоколу не могли зрушити з місця кілька місяців.



Нагадаємо, в зоні АТО

тривають

мінометні обстріли позицій ВСУ.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?