Перший на вихід: у відставку подав важливий чиновник Обами
Категорія
Світ
Дата публікації

Перший на вихід: у відставку подав важливий чиновник Обами

Перший на вихід: у відставку подав важливий чиновник Обами
Джерело:  independent.co.uk

Через тиждень після  перемоги республіканця Дональда Трампа в президентських виборах в США  начальник Національної розвідки США Джеймс Клеппер подав у відставку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.


Згідно з процедурою, до церемонії інавгурації Трампа всі співробітники адміністрації чинного президента США Барака Обами повинні звільнитися, але Клеппер передав лист про відставку ввечері 16 листопада і став першим.


При цьому, члени комітету з розвідки Палати представників пожартували, попросивши його залишитися "ще на чотири роки", але глава Нацрозвідки зазначив, що "відчуває себе досить добре", прийнявши рішення звільнитися, і його дружина буде не в захваті, якщо він передумає.


"У мене залишилося 64 дні, і у мене будуть проблеми з дружиною за кожен день після цього періоду", - сказав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Джеймс Клеппер заявив, що витоки мотивів політики президента Росії Володимира Путіна сягають корінням в історію СРСР або навіть царської Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?