Перший супермісяць 2020 року: коли українці побачать незвичайне явище
Категорія
Технології
Дата публікації

Перший супермісяць 2020 року: коли українці побачать незвичайне явище

Перший супермісяць 2020 року: коли українці побачать незвичайне явище
Джерело:  online.ua

Увечері 9 березня українці побачать перший супермісяць 2020 року. Він настане о 19:49 за київським часом, захід повного Місяця відбудеться о 7:28 вже 10 березня. Повний місяць привертає увагу не тільки своєю космічною красою, а й впливом як на навколишній світ, так і на кожну людину. Астрологи зробили прогноз на цей день і порадили, що потрібно обов'язково зробити в день супермісяця, передає ONLINE.UA.

Повний місяць 9 березня збігається з так званим супермісяцем - моментом максимального наближення супутника до Землі. У момент повного місяця супутник здається трохи більше звичних розмірів - його діаметр збільшується на 15%. Астрономи рекомендують спостерігати за повним Місяцем не в піковий час, а тоді, коли супутник Землі знаходиться досить низько над східною частиною горизонту. Наступні повні Місяці українці зможуть спостерігати 8 квітня, 7 травня, 5 червня, 5 липня, 3 серпня, 2 вересня, 2 жовтня, 31 жовтня, 30 листопада та 30 грудня. Три повені - червнева, липнева і листопадова - будуть супроводжуватися затемненнями Місяця.

Супермісяць 9 березня: що можна і не можна робити

Астрологи зазначають, що повний Місяць істотно впливає на все живе на Землі. Вони попереджають, що в цей період у людей може погіршитися стан здоров'я і нагадати про себе хронічні захворювання.

Фахівці рекомендують не приймати в цей день нагальних і необдуманих рішень, а також не використовувати свою енергію безконтрольно, інакше до вечора з'являться головні болі і нездужання. Повний місяць, який настане 9 березня, сприятлив для будь-якої роботи, що вимагає вдумливого і серйозного підходу. Абсолютно всі напрямки фінансової діяльності, при серйозному підході, в цей день принесуть матеріальну винагороду.

Особливо важливо в день супермісяця дати собі позитивні установки на майбутнє і не нервуватися через дрібниці. Астрологи підкреслюють, що 9 березня 2020 року доленосні події будуть повністю залежати від того, яким шляхом ви будете йти і як будете реагувати на різні ситуації.

Раніше ONLINE.UA публікував гороскоп на тиждень з 9 по 15 березня, в якому астрологи дали поради для всіх знаків Зодіаку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?