Перший в історії - Роналду знову вразив світ своїм досягненням
Категорія
Спорт
Дата публікації

Перший в історії - Роналду знову вразив світ своїм досягненням

Перший в історії - Роналду знову вразив світ своїм досягненням
Джерело:  online.ua

Португальський футболіст Кріштіану Роналду став справжньою зіркою сучасності та продовжує здобувати досягнення. На цей раз він став першим гравцем, який отримав прибуток понад мільярд доларів США. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Forbes.

Згідно з інформацією агентства, за підсумками минулого року 35-річний португалець заробив близько 105 мільйонів доларів. Сума вказана до сплати усіх податків та зборів.

Загалом серед представників усіх видів спорту Роналду став третім мільярдером. До нього це встигли зробити гольфіст Тайгер Вудс та боксер Флойд Мейвейзер.

Протягом 17 років кар'єри у професійному футболі португальський бомбардир заробив близько 650 мільйонів доларів, до цієї суми належать зарплати, преміальні за гру в різних клубах. Інший сегмент прибутку — це гроші за рекламні спонсорські контракти.

Наприклад, договір Роналду з представниками компанії Nike. Останні щороку сплачують футболісту понад 20 мільйонів доларів. Цей документ став довічний. Португалець його підписав у 2016 році.

Нагадаємо, Роналду став володарем одразу п'яти "Золотих м'ячів" - однієї з найбільш престижних футбольних нагород. Він наразі вважається найдорожчим гравцем світу.

Його головний та одвічний опонент — аргентинець Ліонель Мессі, який грає вже тривалий час за іспанську "Барселону".

Як повідомляв ONLINE.UA, португальський зірковий нападник Кріштіану Роналду може залишити італійський клуб "Ювентус". Такі дані оприлюднив журналіст П’єтро Бальцано Прота, який, утім, сам наголосив — вони неофіційні на не підтверджені.

За його словами, 35-річний футболіст може закінчити гру за "Ювентус" вже наприкінці поточного сезону. Він виходив за цей клуб на поле останні два роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?