Перспектив не бачу - у Зеленського вразили заявою про вибори
Категорія
Політика
Дата публікації

Перспектив не бачу - у Зеленського вразили заявою про вибори

Перспектив не бачу - у Зеленського вразили заявою про вибори
Джерело:  online.ua

Перенести місцеві вибори, які пройдуть у жовтні, вже неможливо, стверджує лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Він наголосив, голосування неможливо відкласти навіть в умовах епідемії COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ політика перед журналістами.

За його словами, навіть неможливо серйозно обговорювати ймовірність перенесення.

"Я таких перспектив не бачу. Я декілька разів коментував. Але я чув пана Ляшка (головного санітарного лікаря - ONLINE.UA), пана Степанова (міністра охорони здоров'я - ONLINE.UA). Мені здається, що це неможливо. Взагалі неможливо, навіть одного процента не існує вірогідності", - пояснив лідер фракції.

Арахамія зауважив, у санітарного лікаря та міністра є "своя медична думка" про місцеві вибори в умовах карантину, однак їх неможливо перенести водночас юридично та з політичної позиції.

Нагадаємо, проведення виборів заплановано на 25 жовтня, старт виборчого процесу передбачається вже незабаром — у суботу, 5 вересня.

Карантин в Україні, як відомо, пролонгували щонайменше до 31 жовтня. Центральна виборча комісія розробила низку спеціальних правил для організації голосування, які б могли зберегти людей від інфікування COVID-19.

Станом на ранок 3 вересня українські лікарі встановили 128 228 діагнозів коронавірусу COVID-19, з них за попередню добу 2 430.

Як повідомляв ONLINE.UA, президентська партія "Слуга народу" провела у понеділок, 31 серпня, новий з’їзд з нагоди місцевих виборів восени. На цих зборах угрупування оголосило повний перелік кандидатів у мери центрів областей та інших значущих міст. Повний список — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?