Песець підбирається до армії РФ — Арестович анонсував зміну правил гри у війні
Категорія
Політика
Дата публікації

Песець підбирається до армії РФ — Арестович анонсував зміну правил гри у війні

Песець підбирається до армії РФ — Арестович анонсував зміну правил гри у війні
Джерело:  online.ua

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович звертає увагу на те, що надання Україні важкого озброєння може повністю змінити хід війни.

Джерело: Ютуб-канал ФЕЙГИН LIVE

Україна невдовзі почне накопичувати важке озброєння й перейде у контрнаступ

За словами Арестовича, серед міжнародних партнрів України почалося своєрідне змагання, щодо першості в наданні зброї для України. Після її отримання наші бійці нарешті зможуть йти у наступ.

Російський диктатор це уже усвідомив та береже особовий склад, який зупинятиме "український прорив", а сьогоднішні російські "наступальні операції", які активно тиражуються в пропагандистських ЗМІ, – не більше ніж черговий вкид.

Для Росії вихід дуже простий – імітувати наступ. В їхньому інформаційному просторі чути про перемоги, нібито Рубіжне взяте третій раз... І по тональності щодо переговорів, чути, що не буде там наступу, такого як мріяло керівництво... Сьогодні американці оголосили другий пакет допомоги... І не лише вони. Голландці, англійці, можливо, німці та багато інших. І БПЛА розвідувальні, спеціально доопрацьовані для українських умов, – розповів представник ОПУ.

На переконання Олексія Арестовича, далекобійна зброя, яку отримає наша країна, змінить "правила гри" на фронті.

Це те, що в англомовній термінології називається "зброя, яка змінює правила гри". І цей песець підбирається на м'яких лапках до російської армії на території України,– підсумував Арестович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?