Пєсков пояснив сексуальний підтекст заяви Путіна про Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Пєсков пояснив сексуальний підтекст заяви Путіна про Зеленського

Пєсков пояснив сексуальний підтекст заяви Путіна про Зеленського
Джерело:  online.ua

8 лютого незмінний речник Кремля Дмитро Песков запевнив, що російський президент Володимир Путін не слухав пісні гурту "Красная плєсєнь", слова з якої він процитував говорячи про Мінські домовленості та українського колегу Володимира Зеленського.  

Джерело:"Інтерфакс"

Кремль прокоментував глузливу заяву Путіна про Зеленського

Журналісти поцікавилися у речника Кремля, що саме мав на увазі російський президент, коли говорив про Володимира Зеленського, оскільки чимало людей помітили "не дуже добрий натяк із сексуальним підтекстом".

Президент мав на увазі, що якщо держава взяла на себе зобов'язання, і якщо стоїть підпис глави держави, то ці зобов'язання потрібно виконувати. Б'юся об заклад, це було дуже важко перекласти французькою мовою, - заявив Дмитро Песков.

У речника Кремля також запитали, чи не слухав Володимир Путін групу "Красная плесень", оскільки "деякі ЗМІ написали, що своїм висловом він процитував рядок з не дуже гарної пісні цієї групи".

Я переконаний, що Володимир Путін не знайомий з творчістю цієї групи, і думаю, що свого часу цей гурт - я, чесно кажучи, теж не знайомий - запозичив це з російського фольклору, - відповів прессекретар російського президента.

Що відомо про глузливу заяву Путіна про Зеленського та Мінські домовленості

7 лютого очільник Кремля Володимир Путін публічно звернувся до українського президента щодо виконання Мінських угод й процитував відому російську приказку.

У Києві то кажуть, що будуть виконувати (Мінські угоди – ред.), то кажуть, що це зруйнує їхню країну. І президент (України – ред.) чинний нещодавно заявив, що йому жоден пункт не подобається з цих Мінських угод. Ну, подобається, не подобається – терпи, моя красуне. (російською: "нравится, не нравится – терпи, моя красавица" – ред.). Треба виконувати. Інакше ніяк, - заявив Володимир Путін після завршення переговорів з французьким президентом Еммануелем Макроном.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?