Пєсков зізнався, який настрій у Путіна перед зустріччю із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Пєсков зізнався, який настрій у Путіна перед зустріччю із Зеленським

Пєсков зізнався, який настрій у Путіна перед зустріччю із Зеленським
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков наголосив, що офіційна Москва надіється, що саміт нормандської четвірки, який пройде в Парижі 9 грудня, посприяє врегулюванню ситуації на Донбасі, атакож закріпить мінські угоди. Окрім того, він зізнався, у якому настрої перебуває очільник Кремля перед зустріччю із українським колегою Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Настрій (у президента РФ Володимира Путіна – ред.) серйозний, очікування одне – сприяти врегулюванню внутрішньоукраїнського конфлікту на південному сході цієї країни. Забезпечити ще раз загальне розуміння безальтернативності виконання мінських домовленостей, не допустити спроби будь-якого розмивання мінських домовленостей", - розповів прессекретар російського президента.

Він також вкотре дав зрозуміти, що на "нормандському саміті" буде "предметне і фахове обговорення" врегулювання ситуації на Сході України.

Що цікаво, чутки про те, що команда Зеленського нібито розглядає можливість створення в ОРДЛО "муніципальної варти" з представників України, ОБСЄ та т.зв. "ДНР" і "ЛНР" речник Путіна коментувати не став.

"Ми так само разом з вами дізналися це з повідомлень ЗМІ, тому зараз коментувати не вважаємо за можливе", - сказав він.

Окрім того, речник Кремля наголосив, що влада РФ впевнена, що Парижу вдасться забезпечити всі необхідні умови для проведення саміту, незважаючи на акції протесту в місті.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, як команда Зеленського готувалася до зустрічі з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?