Петербург для росіян тепер також небезпечний — представник ГУР Юсов
Категорія
Україна
Дата публікації

Петербург для росіян тепер також небезпечний — представник ГУР Юсов

Петербург для росіян тепер також небезпечний — представник ГУР Юсов
Джерело:  online.ua

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов звернув увагу на те, що навіть Санкт-Петербург та Москва більше не є безпечними містами для росіян. Згідно з даними ГУР, наразі еліти РФ роблять все можливе, щоб якомога швидше втекти з країни-агресорки, а також вивезти свої родини.

Джерело: "Єдині новини"

У ГУР заявили, що Петербург для росіян також уже небезпечний

За словами Андрія Юсова, путінські пропагандисти продовжують годувати російський народ байками про те, що "спеціальна військова операція" нібито триває "успішно", проте останні дії еліти РФ вказують на протилежне.

Можемо констатувати, що російська еліта своє майбутнє в Росії, своїх дітей та сімей переважно не бачить... Очільники продають нерухомість. Вивозять сім'ї в якісь умовно безпечні місця, хоча ми розуміємо, що Пітер для них точно уже не є безпечним місцем. Власне, як і Москва, – повідомив представник ГУР.

Втеча з РФ також ускладнилася для російських еліт

Андрій Юсов звернув увагу на те, що наразі втекти за кордон можуть не так вже й багато представників влади РФ та членів їхніх родин.

Що цікаво, поплічники Путіна намагаються сховатися в країнах, які колись були у СРСР.

За словами речника ГУР, Білорусь "чомусь", як не дивно, не є популярною в цьому списку держав. Цілком ймовірно, тому, що вона також є учасницею агресії проти України.

Це суттєво звужує коло варіантів для представників російських еліт.

Можемо подивитись, куди можуть отримати візу або без візи виїхати представники російської бізнес-еліти. Як якісь буферні зони залишається пострадянський простір, а потім – як вийде... Білорусь меншою мірою, тому що з території самої Білорусі не так легко виїхати чи вивезти сім'ю, – пояснив Андрій Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?