Петренко розповів про роль Мін'юсту в топових реформах в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Петренко розповів про роль Мін'юсту в топових реформах в Україні

Петренко розповів про роль Мін'юсту в топових реформах в Україні

Міністр юстиції України Павло Петренко

розповів про успіхи реформ, які були впроваджені його відомством за останні три роки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


«Фахівці Реанімаційного пакету реформ - найбільшого в країні об'єднання експертів і громадських організацій - визначили найбільш успішні реформи, які були впроваджені за останні три роки. Над втіленням багатьох з цих реформ працювали і ми - Міністерство юстиції», - написав він.


Петренко похвалився тим, що «перші два місця зайняли запуск нових антикорупційних органів та старт електронного декларування».


Читайте також

:

У Мін'юсті розповіли, з якою проблемою в держуправлінні боротимуться


«До п'ятірки найбільш значущих реформ також потрапило відкриття Мін'юстом реєстрів нерухомості і бізнесу. На дев'яте місце рейтингу експерти поставили найбільший соціальний проект уряду - відкриття центрів і бюро правової допомоги», - розповів він.


За словами міністра, «зараз ми маємо 550 точок доступу до правосуддя, де консультацію і захист може отримати кожен громадянин».


«А 15 позицію зайняв запуск судової реформи. Це найбільш запитана реформа в нашій країні, адже без неї всі інші не дадуть повноцінного ефекту», - додав він.


Читайте також

:

Су

дова реформа в Україні: стало відомо про важливий етап


На закінчення Петренко підкреслив, що, можливо, зміни в країні відбуваються не так швидко, як хотілося б, але вони тривають.


«Ми змінюємо країну на краще! Можливо, це відбувається не так швидко, як нам би того хотілося. Однак вже зараз ми можемо впевнено заявити - реформи не зупинити», - резюмував міністр юстиції.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

глава Мін'юсту Павло Петренко приєднався до патріотичного флешмобу українських політиків

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?