Петро Порошенко та Таїп Ердоган проводять переговори у Києві
Категорія
Політика
Дата публікації

Петро Порошенко та Таїп Ердоган проводять переговори у Києві

Петро Порошенко та Таїп Ердоган проводять переговори у Києві
Джерело:  president.gov.ua

Сьогодні, 9 жовтня, президент України Петро Порошенко проводить переговори із президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, який прибув з офіційним візитом до Києва.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента України.

Зазначається, що в рамках візиту турецького президента також відбудеться шосте засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною під співголовуванням Петра Порошенка і Реджепа Таїпа Ердогана. На зустрічі будуть обговорюватися шляхи поглиблення двосторонньої взаємодії на усіх стратегічних напрямах. Крім того, піднімуть питання міжнародного миру і регіональної безпеки.

За підсумками засідання Стратегічної ради планується підписання низки двосторонніх документів.

Читайте також: Ердоган натякнув про можливість початку операції щодо іракського курдського уряду

Президент України та президент Туреччини востаннє зустрічалися під час чергової сесії Генасамблеї ООН наприкінці вересня. Тоді Ердоган обговорив з українським колегою плани сьогоднішнього візиту, а також підтвердив підтримку його країною суверенітету і територіальної цілісності України у її міжнародно визнаних кордонах.

Як повідомляв ONLINE.UA, посольство Туреччини в США тимчасово призупинило видачу неімміграційних віз для громадян США у відповідь на дії Сполучених Штатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?