Під адміністрацією Путіна вимагають звільнення Сенцова - фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Під адміністрацією Путіна вимагають звільнення Сенцова - фото

Під адміністрацією Путіна вимагають звільнення Сенцова - фото
Джерело:  online.ua

Вранці 6 вересня біля Адміністрації президента Росії Володимира Путіна почалися пікети на підтримку українського режисера Олега Сенцова, який 116-й день голодує в російській колонії, передає ONLINE.UA з посиланням на "Новую газету".

Фото: "Новая газета"

Зазначається, що люди прийшли до Адміністрації президента з табличками "Сенцов 116". Станом на зараз одиночні пікети проводять дві людини.

Нагадаємо, що зараз триває флешмоб підтримки петиції до адміністрації президента США Дональда Трампа щодо українського режисера і політв’язня Кремля Олега Сенцова. Тільки протягом минулої доби, 5 вересня, вдалося зібрати майже 36 тисяч підписів, однак необхідно ще 4 тисячі, щоб до 8 вересня було 100 тисяч голосів. Зараз кожен має можливість долучитися до порятунку українця і підписати відповідну петицію.

Олега Сенцова було засуджено на 20 років за звинуваченням у підготовці терактів у Криму. Він відбуває покарання в колонії "Білий ведмідь" у місті Лабитнангі на півночі Росії.

116 днів тому він оголосив голодування, домагаючись звільнення Росією всіх українських політв'язнів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  адвокат Сенцова розповів  про можливу четверту кризу режисера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?