Під Авдіївкою бойовики ДНР пішли в атаку: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Під Авдіївкою бойовики ДНР пішли в атаку: стали відомі подробиці

Під Авдіївкою бойовики ДНР пішли в атаку: стали відомі подробиці
Джерело:  online.ua

Вранці 18 лютого бойовики так званої ДНР пішли в наступ на позиції українських військовослужбовців в районі Авдіївки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу антитерористичної операції на Донбасі.


Читайте також: Під обстрілом бойовиків ДНР загинув український волонтер: названо ім'я


На донецькому напрямку бойовики стріляли по Новолуганському, Авдіївці, Піскам, Троїцькому, Луганському, Зайцево, Опитному і Невельському з гранатометів, мінометів різних калібрів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. По Новолуганському також стріляв снайпер. Близько 05:00 бойовики ДНР спровокували бойове зіткнення з українськими військовими в районі Авдіївки, яке вдалося успішно відбити.


На луганському напрямку терористи обстрілювали Кримське і Новоолександрівку з мінометів різних калібрів, Станицю Луганську з гранатометів, Кримське - з протитанкових ракетних комплексів.


На маріупольському напрямі стріляли по Павлополю і Водяному з мінометів, по Талаківці, Водяному, Гнутове, Павлополю і Широкино - зі стрілецької зброї і гранатометів. В районі Широкино бойовики також вели вогонь з БМП.


Станом на 18:00 18 лютого в зоні АТО зафіксували 49 обстрілів бойовиків, в результаті яких були поранені два бійця ВСУ.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на переговорах нормандської четвірки досягли домовленості про припинення вогню на Донбасі з 20 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?